Kickstarter-кампанія  ремейку гри Sherlock Holmes The Awakened від київської студії Frogwares виявилась однією з найуспішніших серед українських ігор. Усього за 6 годин компанія зібрала потрібну суму у $72 020, а за тиждень залучені кошти сягнули суми більше ніж $160 тис.

Тому Frogwares відкриває вже третю додаткову ціль Kickstarter-кампанії – розширений саундтрек у стилістиці лафкрафта/голмса. Дві попередні цілі вже відкриті. Метагра, тобто система для відстеження успіхів гравця з додатковими нагородами, «відімкнулась» після збору $110 тис. Можливість пройти частину гри за доктора Ватсона – після $160 тис. Для відкриття третьої нагороди треба зібрати $185 тис. У цьому разі Frogwares оголосить нову ціль.

Frogwares зібрала вже більш ніж $160 тис. на розробку Sherlock Holmes The Awakened і відкриває нові цілі Kickstarter-кампанії

До завершення Kickstarter-кампанії залишилось 22 дні, тож принаймні для відкриття третьої нагороди часу вистачає. Ми ж бажаємо Frogwares чергових досягнень та з нетерпінням чекаємо виходу Sherlock Holmes The Awakened, який заплановано на початок 2023 року.