Разом з презентацією нових флагманських смартфонів, компанія Samsung оновила ще й пару TWS-навушників — Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Вони стали трохи дорожчими, але й отримали помітні покращення.

Для початку, нова модель гарнітури стала на 15 відсотків меншою та змінила форму, що має гарно відобразитися на комфорті. Особливо це мають відчути користувачі з маленькими вушними раковинами, адже TWS-навушники в таких випадках можуть бути не дуже зручні у використанні. Ще вони захищені від вологи за стандартом IPx7.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro запропонують 24 біти та комфортнішу форму

Кожен навушник містить 5,3-міліметровий твіттер та 10-міліметровий вуфер. Ба більше, з фірмовим кодеком SSC HiFi вони мають підтримку 24-бітного аудіо. Але наразі для цього потрібен смартфон Samsung з OneUI 4.1 та застосунки з підтримкою такої якості звучання.

Серед інших покращень наголошується на збільшенні ефективності активного шумогасіння на 40%. До того ж навушники можуть розпізнавати момент, коли користувач починає з кимось говорити та автоматично опускають рівень відтворення музики. 

Samsung Galaxy Buds 2 Pro запропонують 24 біти та комфортнішу форму

Також не обійшлося без підтримки просторового аудіо, яке в Samsung назвали Intelligent 360 Audio. І не тільки відтворення, а й запису звуку. Пізніше навушники отримають оновлення, яке має покращити запис звуку для знімання, наприклад, відеоблогів.

Повноцінної підтримки multipoint у них немає, але подібна функція працюватиме з різними пристроями Samsung (наприклад, підключені до телевізора навушники перемикнутися на смартфон під час вхідного дзвінка).

Звісно, знайти загублені Galaxy Buds 2 Pro буде не важко за допомогою SmartThings Find. При цьому працюватиме це як з кейсом, так і без нього. 

Автономність навушників розрахована на 5 годин роботи з увімкненою системою шумопоглинання, або 8 годин без неї. Батарея в кейсі збільшить ці показники до сумарних 20 або 30 годин відповідно.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro запропонують 24 біти та комфортнішу форму

Нові Samsung Galaxy Buds 2 Pro з’являться в українських магазинах 16 вересня з цінником у 6999 гривень.