Нещодавно ми розповідали про проєкт Міністерства цифрової трансформації України IT Generation, який дозволить українцям безоплатно здобути освіту в IT-галузі.

Сьогодні стартує приймання заявок на навчання за цією програмою. Про це повідомив Михайло Федоров у своєму каналі в Telegram:

Безоплатно здобувайте освіту в ІТ за програмою ІТ Generation. 

Разом із партнерами Binance Charity та Львівським IT Кластером відкриваємо набір заявок для українців, які хочуть отримати професію в ІТ. Наші партнери оплатять 100% вартості курсів у топових школах України — Projector, Laba, Logos IT Group, Hillel, Beetroot Academy та інших. 

Вам потрібно лише обрати один із напрямів навчання. Наприклад, JavaScript, Java, Python, Blockchain, UI/UX Design, Digital Marketing тощо. 

Перший етап набору розраховано на тисячу студентів. Він триватиме два тижні. До проєкту залучено 23 школи. А для участі потрібно обрати школу на сайті проєкту та подати відповідну заявку. Там же можна точніше дізнатися про всі умови програми та краще розібратися, яку спеціальність найкраще обрати для себе.