Звісно так! Це хочеться не просто сказати, а навіть прогорлати – лише від першого погляду на цей автомобіль Ford Mustang Convertible CAGED. Адже кожен класичний Ford Mustang вже заслуговує на увагу, але в цьому випадку ми зустрічаємо ще й цікавий приклад тюнінгу.

Річ у тім, що взятий за основу Ford Mustang Convertible 1964 року не просто реставрували, але ж і оновили. Наприклад: під капотом з’явився 5-літровий двигун Coyote V8, крізь 18-дюймові колеса проглядають нові гальма, задню частину прикрашають вихлопні патрубки випускної системи Flowmaster, а кузов пофарбовано новітньою фарбою з металевим ефектом.

Оновлено й салон автомобіля: передню панель забарвлено в колір кузова, на сидіннях відтиснуті характерні логотипи Mustang, а між водієм та пасажиром розташовано класичний важіль автоматичної трансмісії. Проте сама коробка вже досить сучасна – це «автомат» 10R80, що використовується на новітніх моделях Ford.

То ж у випадку ексклюзивного кабріолета Ford Mustang Convertible CAGED вдалось поєднати шановану «класику» ззовні та новітні компоненти всередині. Й загалом вийшло просто чудово!