Перші зображення Honda Prologue – анонс майбутнього електромобіля

Видання AUTOCAR оприлюднило зображення майбутнього електромобіля – йдеться про модель Honda Prologue. Згідно з першою інформацією, у Honda Prologue ми отримаємо мікс універсалу та кросовера, що за розмірами має бути схожим на Honda CR-V.

Проте є запитання – звідки у японської компанії з’явилась технічна частина для побудови великого сучасного електромобіля? Відповідь можуть дати перші шпигунські світлини Honda Prologue: зверніть увагу на загальний профіль кузова та довгу колісну базу.

Що це нагадує? Звісно, новий електромобіль Chevrolet Blazer EV, який також був нещодавно анонсований. Тим більш здогадки мають підґрунтя, якщо згадати про співпрацю між компаніями Honda та GM (до складу входить й бренд Chevrolet) у напрямку спільної розробки електромобілів – ось і перші результати.

Схоже, що електромобіль Honda Prologue буде побудований на платформі Ultium, отримає декілька варіантів електромоторів та акумуляторів, а його максимальна модифікація й взагалі може випускатись під преміальним брендом Acura. Що з цього правда, а що лише здогади – дізнаємось ближче до 2024 року, коли заплановано запуск новинки Honda Prologue.

Більше коментарів!