The Forgotten Saga, безплатне доповнення до Assassin’s Creed Valhalla, яке використовує деякі roguelike механіки, вже доступне у грі.

За сюжетом The Forgotten Saga Один, який не може винести звістки про смерть Бальдра, божества умираючої та відроджуваної природи, вирушає у Ніфльгейм, щоб знайти свого сина. Як і в багатьох roguelike-іграх, механіка смерті є невіддільна частиною цієї гри, тож пройти все доповнення з першого разу не вдасться, ба більше, щоб відкрити усі квести та локації знадобиться декілька проходжень. Між пробіжками по Ніфльгейму параметри та вміння Одина можна буде поліпшити.

Звісно ж, як завжди в оновленні будуть нова зброя та броня, їздова тварина, тату, та таке інше.

The Forgotten Saga – безплатне доповнення до Assassin’s Creed Valhalla

Нагадаємо, Assassin’s Creed Valhalla вийшла ще у 2020 році й зараз добігає кінця вже другий рік підтримки гри. А в Ubisoft вже другий рік поспіль погано з великими релізами, та нещодавно ще й Avatar: Frontiers of Pandora перенесли на 2023 рік. Ось і вимушені Assassin’s Creed відпрацьовувати за всіх.

Про майбутнє серії, якій вже виповнилось 15 років, мають розповісти у рамках спеціальної події у вересні 2022 р., але ходять чутки, що новий Assassin’s Creed з’явиться не раніше весни 2023 р.