Зак Нелсон (Zack Nelson), відомий у світі технологій як JerryRigEverything, нещодавно випустив декілька відео, на яких показав міцність останніх новинок серед смартфонів.

Nothing Phone (1) — перший смартфон нової компанії колишнього засновника OnePlus Карла Пея (Carl Pei). Смартфон презентували в середині минулого місяця, а навколо цього запуску намагалися більш-менш успішно створити якнайбільше галасу.

Наскільки вдалим вийшов недорогий смартфон ми невдовзі дізнаємося. А от розповісти про його витривалість найкраще може саме Зак.

Всі звичайні тести блогера Nothing Phone (1) витримав. Через конструкцію антен, були сильні сумніви щодо міцності конструкції корпусу. Але смартфон перевершив очікування та не зламався під дією сили.

Також під «гарячі руки» Зака потрапив і Xiaomi 12S Ultra. Новий флагман має зацікавити фанатів фотографії, адже за ствердженням компанії, він має перший дюймовий сенсор основної камери.

Щодо звичайних тестів, то Xiaomi зробили смартфон, який зміг витримати знущання Зака. Тут нічого надзвичайного для флагманського пристрою немає. Але блогера не зупинити, тому тестовий смартфон був розібраний до камер і всім зацікавленим відкрився той самий сенсор, про який було стільки розмов.

Як пояснив Зак, у світі фотографії розміри сенсорів розраховують за іншими принципами. Тому сам сенсор менший, ніж очікувалося. Але відповідно до стандартів фотоіндустрії, він дійсно відповідає заявленому розміру.