ASUS анонсує появу в Україні лінійки продуктів ROG x EVANGELION, створених у колаборації з культовим японським аніме Evangelion.

Усі пристрої виділяються особливим зовнішнім оформленням і тематичними артами. Як зазначає компанія, “користувачі, що самостійно збирають свої ПК, зможуть створити топову систему з компонентами в кольоровій стилістиці флагманського меха EVA-01 та командного центру NERV.”

До серії ROG x EVANGELION входять:

Материнська плата ROG Maximus Z690 Hero EVA Edition, що має класичні фіолетово-зелені кольори EVA-01. Це плата преміумкласу з потужною системою живлення, у якої область над інтерфейсними роз’ємами прикрито панеллю з підсвічуванням: воно може перемикатися між нормальним режимом EVA-01 і режимом «берсерку».

Версії EVA Edition відеокарт ROG Strix GeForce RTX 3090 та ROG Strix GeForce RTX 3080 з аналогічними кольорами та артами на лицьовій і задній панелях.

Система рідинного охолодження ROG Ryujin II 360 EVA Edition накрита 3,5-дюймовим екраном, на якому відображаються параметри системи та GIF-анімація. На основному радіаторі розміщено три ARGB-вентилятори в NERV-стилістиці.

Блок живлення ROG THOR 1000W Platinum II EVA Edition, що отримав зовнішність, натхненну командним центром NERV.

Корпус ROG Strix Helios EVA Edition – ігровий корпус mid-tower із трьома панелями із загартованого скла, алюмінієвим шасі та вбудованим динамічним RGB-підсвічуванням.

Роутер ROG Rapture GT-AX6000 EVA Edition – дводіапазонний маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6; його антени стилізовані під плечові пластини EVA-01, а дизайн керуючого додатка має нагадувати видимий захисний бар’єр A.T. Field.

Контейнер для накопичувача ROG Strix Arion EVA Edition має підключення USB-C 3.2 Gen 2×1. Всередині алюмінієвого корпусу передбачені термопрокладки для розсіювання тепла. Накопичувач SSD можна встановити, не використовуючи викрутку.