Адже скільки їх таких, фанатів американських пікапів? Якщо подивитись на дороги Україні, то наче й немало! Хоча звісно всі ми знаємо, в якому стані зазвичай заїздить більшість цих велетенських «попсанутих» пікапів в нашу країну. Що, одначе, не відкидає велетенського обсягу роботи, виконаної спеціалістами компанії Chevrolet при створенні нової генерації Colorado. Перш за все, це вдалий дизайн: тут одразу видно фірмові деталі Chevrolet та потужну динамічність нової моделі!

До речі, слова «потужність» та «динамічність» цілком підходять для опису нового Chevrolet Colorado. Адже автомобіль отримав 2,7-літровий турбодвигун, що пропонує більшу віддачу, ніж попередній 3,6-літровий V6. Вірним партнером нового двигуна виступає 8-ступеневий «автомат», що є напрочуд сучасним рішенням для пікапа.

Аналогічно й з оснащенням автомобіля. Забувайте, що пікап – це проста «робоча конячка». Адже в салоні нового Chevrolet Colorado можна знайти сенсорний 11,3-дюймовий дисплей та 8-дюймовий екран панелі приладів (за твердженням виробника – вперше в класі), а перелік оснащення містить безліч систем активної безпеки.

Варто відзначити, що новий пікап Chevrolet Colorado дебютував одразу в декількох версіях. І найбільш екстремальним варіантом є модифікація Chevrolet Colorado ZR2: особливий стайлінг, збільшений кліренс, колеса для багнюки. А головна відмінність – особлива підвіска Multimatic DSSV, що дозволяє гасати бездоріжжям.

Проте, як це часто буває в американських компаніях, автомобіль демонструють набагато раніше офіційного старту продажів. Ось і новий пікап Chevrolet Colorado доведеться почекати – старт його продажів має відбутись лише у першій половині 2023 року. Зачекаємо чи не варто?