Спорт-купе Ford Mustang готується до зміни генерації: закамуфльовані прототипи помітили ще раніше, а тепер стала відома й дата офіційної презентації. Отже, все відбудеться восени цього року, на автосалоні у Детройті – про це повідомляє видання Carscoops.

Наразі інформації обмаль, проте деякі зображення вже дають привод для роздумів. По-перше, автомобіль залишиться класичним купе – великий плаский капот, зсунута назад кабіна, коротка кришка багажника. По-друге, вже помітні й деталі салону: кермо з трьома спицями, блок перемикачів, дефлектори вентиляції, дисплей панелі приладів.

Відомостей щодо технічної частини також мало, є лише загальні уявлення та очікування. Наприклад, про зростання потужності 2,3-літрової «четвірки» до 330 к.с., або про запровадження гібридного додатка для двигуна V8 – це має покращити його паливну ощадливість та надати ще більше крутного моменту на низьких обертах.

Попри свій майбутній дебют все восени цього року, наразі нове купе Ford Mustang проходить як автомобіль 2024 модельного року. Тобто, швидше за все, початку продажів доведеться чекати до весни або літа 2023 року, а до України новий Ford Mustang може потрапити й ще пізніше.