Українська IT-компанія Genesis, Kyiv School of Economics (KSE) та SET University обʼєднують академічну й продуктову експертизу та запускають безплатний спільний курс зі створення цифрових продуктів «School of Digital Business». Топменеджери Genesis, а також викладачі закладів вищої освіти поділяться, як перетворити ідеї в план дій та створити ефективну модель бізнесу.

Курс «School of Digital Business» розрахований на менеджерів середніх та великих компаній та спеціалістів суміжних з ІТ напрямів, які прагнуть зрозуміти процес створення цифрового продукту. Навчання також буде корисним підприємцям, які хочуть змінити спеціалізацію бізнесу на продуктове ІТ.

Курс триватиме 12 тижнів та складатиметься з 25 лекцій та 5 практичних завдань. Програма створена таким чином, щоби студенти могли зрозуміти ринок цифрових продуктів і відшукати своє місце на ньому, познайомитись з повним циклом процесу запуску продуктового ІТ-бізнесу, дізнатися тонкощі, які дозволять працювати продукту ефективно та розвинути навички комунікації та менеджменту. Навчання супроводжуватиметься нетворкінгом та індивідуальним зворотним зв’язком від лекторів.

До курсу можуть долучитися усі охочі, пройшовши попередній відбір — тест, практичне завдання та співбесіду. На навчання планують відібрати до 40 студентів.