SCS Software оголосила дату виходу чергового розширення мапи симулятора водія-далекобійника American Truck Simulator. DLC American Truck Simulator – Montana, що додає в гру 4-ий за площею та 43-ій за кількість населення штат США, з’явиться на Steam, який залишається ексклюзивною платформою для ATS, вже 4 серпня 2022 р.

Судячи з оприлюдненої карти, DLC додає в гру 15 великих міст Монтани, декілька головних та багато другорядних магістралей, а також нові типи бізнесу, точки інтересу та природні дива. Судячи зі скриншотів, SCS Software в черговий раз підіймає планку якості в моделюванні міст та придорожнього простору.

American Truck Simulator – Montana виходить 4 серпня 2022 р.

Монтана – 11 з 50 штатів США який буде доданий до American Truck Simulator, а SCS Software вже працює над наступним, і дуже великим розширенням – American Truck Simulator – Texas, яке, ймовірно, вийде до кінця 2022 р. У зв’язку зі скасуванням релізу Euro Truck Simulator 2 – Heart of Russia до перемоги України чеська компанія потребує нові джерела прибутку.

Нагадаємо, що нещодавно SCS Software оголосила, що наступним DLC для Euro Truck Simulator 2 стане карта Західних Балкан, в яку ввійде територія таких країн як Албанія, Боснія і Герцеговина, Хорватія, Косово, Чорногорія, Північна Македонія, Сербія та Словенія.