З моменту, як магазин застосунків для мобільної операційної системи Android змінив назву, пройшло 10 років. До того він називався Android Market, а тепер всім відомий як Google Play.

Статистичні показники вражають: магазином користуються 2,5 мільярди людей на місяць зі 190 країн світу. Також він нараховує два мільйони розробників. Наразі магазин працює на смартфонах та планшетах з Android, «розумних» годинниках з Wear OS, Android- та Google TV-пристроях, хромбуках та навіть автівках на платформі Android Automotive.

Компанія вирішила відсвяткувати це новим логотипом та примноженням бонусів для користувачів. Оновлене лого повторює концепцію попереднього зі збереженням фірмових кольорів.

До десятиріччя Google Play магазин змінив логотип та відповідно примножує бонуси (не в Україні)

На додачу до нового логотипа в Google знайшли додатковий спосіб відсвяткувати ювілей Google Store. Внутрішні бонуси програми лояльності Google Play Points можуть збільшити у 10 разів. Зазвичай вони нараховуються як 1 бал за $1.

На жаль, ця програма не працює в Україні. Але якщо ви читаєте нас з країни, де Google Play Points все ж можна отримати, то для участі в програмі потрібно перейти за цим посиланням. Отримані бонуси можна використовувати як в самому магазині, так і в деяких застосунках. Детальніше про роботу програми лояльності можна дізнатися тут.