Компанія Dbrand спеціалізується на випуску захисних плівок, наклейок та чохлів для смартфонів. Ще минулого року вона випустила серію наклейок Teenage Mutant Ninja Pixels, яка дозволяє зробити смартфони від Google схожими на «Черепашок-ніндзя». Тепер ця серія розширена підтримкою нової моделі Pixel 6a.

Смартфони Pixel 6 Pro, 6 та 6a вирізняються унікальним дизайном блока камер, який розтягнутий на ширину корпуса та помітно з нього виступає. Саме цю особливість вирішили обіграти в Dbrand, створивши захисну плівку в кольорах масок героїв коміксів, мульт-серіалів, фільмів та ігор «Черепашки-ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles): Донателло, Рафаеля, Леонардо та Мікеланджело.

На інші частини тильної кришки смартфона наклеюються зелені плівки, які довершують образ.

Обкладинки TMNP для Pixel 6a, Pixel 6 і Pixel 6 Pro доступні для попереднього замовлення на сайті Dbrand за $24,95 та почнуть надсилатися на початку серпня.

Нагадаємо, що минулого тижня Dbrand вдало потролили компанію Nothing після презентації її першого смартфона phone (1), представивши серію наклейок Something для популярних моделей від Apple, Samsung та Google.