Однією з особливостей нового смартфону Nothing Phone (1) стала прозора задня кришка. Ґікам подобаються подібні речі. Але цього та оригінального підсвічування не кожному вистачить. Відомий виробник аксесуарів dbrand допоможе поєднати незвичну зовнішність з популярнішими флагманами від Apple, Samsung та Google. А заразом, у звичайній для цього бренду манері, він пожартував з нового бренду колишнього засновника OnePlus.

Вінілові наліпки та чохли, які копіюють дизайн Nothing («нічого»), в dbrand вирішили назвати — Something («щось»). Ще й дописали: It’s Better Than Nothing («Це краще ніж нічого»). Саркастичні дописи на сторінці сайту на цьому не зупинилися, де вони спочатку дорекли Nothing обмеженим бюджетом, назвали Phone (1) «модним ліхтариком», а наостанок ще й сказали, що «творчо переосмислили» дизайн:

Плагіат — не злочин

Хтось може звинуватити нас у крадіжці. Ось наша фішка: ми нічого не вкрали. Зрештою, завдяки нашим «розборкам» ми витратили багато часу роздивляючись внутрішнє обладнання. Як наслідок, ми маємо унікальну кваліфікацію, щоб зірвати естетику промислового дизайну та «творчо переосмислити» її для інших пристроїв. Це не крадіжка — це плагіат, який точно не є злочином. Ми перевірили.

Тож тепер там можна замовити дуже схожий на Nothing Phone (1) «скін» для iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy S22 Ultra та Google Pixel 6 Pro. Ба більше, наліпку з індуктивною котушкою можна замовити й для зарядного пристрою Apple MagSafe Charger.

Dbrand випустив аксесуари для iPhone, Samsung та Pixel в стилі Nothing Phone (1), ще й познущався з нового бренду

Варто зазначити, що малюнок дійсно вдався непоганим та оригінальним, навіть з урахуванням особливостей смартфонів (наприклад, у Samsung Galaxy S22 Ultra намальований стилус). Коштують такі аксесуари $24,95 для кожної з моделей. Всі вони є виключно в білому кольорі, хоча у Nothing Phone (1) є й чорна версія.

До речі, для значно більшої кількості смартфонів є наліпки Ultramatte Teardown, які так само повторюють вигляд внутрішніх компонентів відповідних пристроїв.