Нещодавній ексклюзив PlayStation, Marvel’s Spider-Man зовсім скоро з’явиться на ПК — гра виходить у Steam та Epic Games Store вже 12 серпня. Порт не буде тотожним до консольних версій, і розробник Майк Фіцджеральд – технологічний директор Insomniac Games, поділився технічними подробицями ПК-релізу у блозі PlayStation.

Так, він пообіцяв більше налаштувань графіки, розблокований фреймрейт, можливість обирати рівень якості відображень у дзеркальних поверхнях, якісніші тіні й трасування променів, ніж це було на PS5, з детальнішим міським середовищем. Marvel’s Spider-Man Remastered підтримуватиме технології NVIDIA DLSS та DLAA, які дозволять підвищити продуктивність гри майже без погіршення якості графіки.

Окрім підтримки різної роздільної здатності комп’ютерних моніторів, гра отримає підтримку додаткових пропорцій екрана – 21:9 та 32:9, а також багатомоніторних конфігурацій. В порт Marvel’s Spider-Man Remastered можна буде гратися за допомогою контролера DualSense, але підтримка традиційних для ПК клавіатури з мишею також буде, до того ж завдяки сервісу Steam Input гравці зможуть під’єднати до гри будь-який інший контролер та сконфігурувати його органи керування. На обох платформах, Steam та Epic Games Store, гра підтримуватиме систему досягнень та хмарне збереження.

Також розробник оприлюднив конфігурації мінімальних та рекомендованих систем для комфортної гри з різними налаштуваннями графіки.

Marvel’s Spider-Man Remastered — технічні подробиці ПК-версії

Marvel’s Spider-Man Remastered вже доступний для передзамовлення в обох магазинах, як бонус за нього гравці отримають три костюма, бойовий гаджет та додаткові скілпойнти для прокачування Спайді.