Видання AUTOCAR повідомляє, що компанія Porsche має намір випустити ще один кросовер, який стане флагманом лінійки. Причому одразу з двох причин: по-перше, він буде найбільшим кросовером від Porsche; по-друге, він отримає електричний привод та високу потужність. Зрештою, це дозволить сформувати ширший модельний ряд Porsche вже найближчими роками.

Porsche готує новий кросовер – він буде електричним та більшим, ніж Cayenne

Очікується, що для нового електромобілю використають платформу SSP Sport. Тобто, більш «просунутий» варіант платформи SSP, що зараз вже створюється й має стати основою для нових генерацій Macan та Panamera – які, до речі, теж стануть електричними. Головна відмінність платформи SSP Sport буде полягати у більш потужних двигунах, спеціальних налаштуваннях підвіски, розширених можливостях «швидкої» зарядки.

Перші ескізи майбутнього великого електромобіля Porsche мають продемонструвати ще до кінця цього року на закритому показі в США – адже саме Північна Америка стане головним ринком збуту для новинки. Однак, зрештою, це буде загальносвітова модель з продажами у різних країнах.