Отже, перевіряємо попередні здогадки про оновлення автомобіля KIA XCeed. Погляньте на світлини нижче. Автомобіль й справді отримав новий передній бампер та колісні диски, суттєво змінились фари, а версію GT-line ще й прикрашають нові ліхтарі.

Хоча загалом, звісно, невеличке оновлене не може змінити самого змісту моделі: у вигляді KIA XCeed ми маємо т.зв. «крос-хетчбек». Тобто, звичайний хетчбек С-класу (довжина 4,395 м та колісна база 2,65 м) дещо підняли над дорогою (кліренс 172-184 мм в залежності від розміру коліс) та додали пластикового захисту. І це має цікавий вигляд!

Водночас планове оновлення подарувало багато технічних змін під капотом. По-перше, в гаму моделі KIA XCeed додана версія GT-line з потужним 204-сильним 1,6-літровим бензиновим «турбо». Протилежністю виступають економічні версії з двигунами 1.0 T-GDi (120 к.с.) та 1.5 T-GDi (160 к.с.), а також 1,6-літровий турбодизель на 136 «коней».

По-друге, особливо ощадливим має бути PHEV-гібрид, побудований на основі бензинового атмосферного 1,6-літрового мотора, електродвигуна, трансмісії DCT, а також тягового акумулятора. Останній має забезпечити автономний пробіг 48-60 км лише на електроприводі – без краплі пального!

Всередині автомобіля вас очікують 12,3-дюймова цифрова панель приладів Supervision, мультимедійна система з 8- або 10,25-дюймовим дисплеєм, а ще спортивні сидіння з розвиненою боковою підтримкою – останні є особливістю саме версії GT-line.

Що ж, цікаве вийшло оновлення. Тепер чекаємо в Україні!