Уточнення: «для китайського народу». Адже купе-подібний кросовер є локальною моделлю, що виробляється для ринку Китаю на місцевому заводі SAIC з 2019 року. Автомобіль вирізняється атлетичним дизайном та немалими розмірами: загальна довжина перевершує 4,9 м, колісна база сягає 2,98 м.

В цих розмірах розмістились просторий салон та потужні двигуни: як мінімум, бензиновий 2-літровий «турбо» (186-220 к.с.) або навіть екзотичний 2,5-літровий VR6, що обіцяє майже 300 «коней» потужності. А далі підключаються 7-ступенева трансмісія DSG та система повного приводу 4Motion. Ця техніка вже відома для Volkswagen Teramont X ще від дебюту моделі.

А ось що оновилось – то це деталі. Наприклад, повністю змінились світлодіодні фари, оновився дизайн ліхтарів на дверцятах багажника. Крім того, з’явились нові бокові «юбки» та видозмінений передній бампер для версії R-Line тощо.

Вже за декілька місяців оновлений автомобіль Volkswagen Teramont X стартує в Китаї. Проте, напевно, його хотіли б побачити й багато українців: великий автомобіль, брутальний дизайн, відомий бренд, потужні двигуни.