Fallout London – амбітний користувацький мод для Fallout 4, дія якого відбуватиметься у постапокаліптичному Лондоні, у 2237 році (між подіями Fallout та Fallout 2). Наприкінці весни розробники поділилися інформацією по своєму проєкту — так, вони розповіли, що мод буде приблизно розміром з базову карту оригінальної гри, в ньому будуть нові фракції, зброя, NPC, монстри, оригінальний сюжет тощо. Тоді ж розробник показав великий геймплейний трейлер:

Днями розробник оприлюднив ще одне відео з трохи дивною назвою “Official Announcement Trailer” — попри те, що гру було анонсовано вже досить давно. Це відео набагато коротше і краще показує гру, тож якщо вам просто цікаво дізнатися, що це за проєкт, у першу чергу краще подивитися його. “Анонсуючий” трейлер присвячений благодійній ініціативі Fallout For Hope, партнерами якої виступають розробники Fallout London.

Розробка Fallout London ведеться з 2019 р., реліз заплановано на наступний рік — проте до таких заяв щодо користувацьких модів варто ставитися з обережністю, їх розробка зазвичай затягується ще сильніше, ніж у комерційних ігор. Але в усякому разі ми маємо непогані шанси побачити Fallout London раніше за нову, п’яту частину офіційної гри — за неї Bethesda планує взятися вже після The Elder Scrolls 6, яка зараз знаходиться на ранньому етапі підготовки.