Наближається кінець місяця, а це значить, що скоро у PS Plus стартує чергова “роздача” для усіх передплатників сервісу. Офіційної інформації поки що немає, вона з’явиться через кілька днів, але згідно з традиційним вже витоком на Dealabs, для базового тарифного плану PS Plus Essential з 5 липня Sony запропонує наступні ігри.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS4, PS5) — найгучніший проєкт липневої підбірки. Crash Bandicoot 4 вийшов у 2020 р. й був першою “великою” грою серії за багато років. У четвертої частини високий рейтинг на Metacritic, тож якщо вам подобається жанр платформерів, “забрати” Crash Bandicoot 4 у липні стовідсотково варто.

The Dark Pictures: Man of Medan (PS4) — інтерактивний горор 2019 року, перша частина в серії The Dark Pictures Anthology, що розробляється компанією Supermassive Games (автори Until Dawn, The Quarry). Man of Medan вийшла також на Xbox One та ПК і отримала стримано схвальні відгуки гравців. Гра входить в тарифний план PS Plus Extra, а наступного місяця стане доступною і на базовому пакеті.

Arcadegeddon (PS4, PS5) — кооперативний багатокористувацький шутер, що досі знаходиться в дочасному доступі та має вийти якраз перед початком липневої роздачі в PS Plus. Розробником виступає IllFonic — послужний список у компанії не найкращий (Nexuiz, Friday the 13th: The Game, Predator: Hunting Grounds), тож і на цю гру особливих сподівань поки що немає.