З того моменту, як найвідоміші ведучі Top Gear розійшлися з BBC через звільнення Джеремі Кларксона, вони не покинули зйомки. Окрім контракту з Amazon та шоу The Grand Tour, вони займалися окремим проєктом DriveTribe та різними власними програмами та блогами.

Одна з таких була про їжу — FoodTribe, де переважно Джеймс Мей готував різні страви. Тепер вже Річард Гаммонд анонсував зміну цього каналу — What Next?/«Що далі?». Шоу перейменували та змінили концепцію.

Як пояснює пан Річард, стартом проєкту FoodTribe було розуміння, що люди, яким подобаються автівки, також охочі й до їжі. А вже пізніше ця думка еволюціонувала у дещо більше. Тому межі програми розширили на більший спектр цікавинок.

«ВЕЛИКІ НОВИНИ! Ласкаво просимо на наш оновлений YouTube-канал. Де колись був FoodTribe, тепер є What Next. Ми вирішили змінити цей канал на щось, що охоплює набагато більше тем, ніж просто їжа та напої. Ми говоримо про науку, історію, «зроби сам», спорт… по суті все, що є хоч якось розважальним! На чолі з Річардом Гаммондом та його бандою ми не можемо дочекатися, щоб показати вам, що ми створили. Основне питання… Що далі?» — написано в описі анонсу оновлення каналу.

«Що прикольного в рибальстві? Як це, займатися кіньми? Як “поставити” мотоцикл на одне колесо? Собаки проти котів. Як зав’язати краватку-метелик?» — це лише невеликий список речей, про які йдеться в анонсі та які можна буде побачити у перших епізодах.

Але найкраще в цьому шоу те, що саме авдиторія програми буде підказувати ведучим, що далі їм варто зробити чи спробувати.

Хоча в анонсі є переважно Гаммонд, епізодично там з’являється і Джеймс Мей, тому маємо надію, що можна буде побачити, як доля буде обходитися й з ним. У будь-якому випадку, ці люди вміють робити непогані проєкти, тому має бути цікаво. Тут можна підписатися на канал та разом очікувати на нові серії.