Укрпошта сповістила про дату початку продажу нової української марки. Марка «Українська Мрія», яка була анонсована наприкінці квітня 2022 р. у Гостомелі, перед зруйнованим літаком Ан-225 «Мрія», вийде вже 28 червня 2022 р. Разом з нею вийдуть конверти та листівки з зображенням марки.

Нагадаємо, що сама марка була розроблена ще до початку повномасштабної війни, у рамках конкурсу «Що для мене Україна?», в якому перемогла 11-річна Софія Кравчук з м. Любомль Волинської обл.

Нова марка «Українська мрія» вийде вже 28 червня 2022 р.

Як пише у своєму Телеграм-каналі генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, 28 червня пройде погашення штемпелями «Перший день» в Києві та Гостомелі та спецпогашення «Українська Мрія» – у всіх філіях Укрпошти.

Тираж нової марки – 3 млн примірників, придбати її можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах. Деталі про майданчики з’являться у понеділок, 27 червня. Як і минулого разу, на одного клієнта передбачається продаж не більше 2 маркованих аркушів, 5 конвертів та 5 листівок. Крім того, Ігор Смілянський анонсував і появу тематичного мерчу по новій марці.