Харків’янку, яка продавала свої нюдси через Telegram, засудили у Полтаві до 3 років умовно з випробувальним терміном 1 рік. Також вона має відшкодувати 12 356 грн 64 коп. за експертизу матеріалів. Відповідний запис є в Єдиному реєстрі судових рішень.

У матеріалах справи зазначено, що дівчина вела у Telegram декілька каналів, де публікувала особисті нюдси. Крім того, дівчина продублювала посилання на один з них у своєму Instagram. «Покупці» сплачували за доступ до відвертих світлин від 300 до 500 грн на карту Монобанку.

Слідчим вдалося знайти докази аж (!) 8 епізодів виготовлення фото й аж 6 (!) грошових транзакцій. Кримінальну справу відкрили у жовтні 2021 р. за статтею про виготовлення та збут зображень порнографічного характеру.

Крім того, правоохоронці вилучили у дівчини: чорну маску; шкіряний червоний батіг з дерев’яною ручкою; червону кулю із червоним шкіряним ременем; два фалоімітатори; анальну пробку; три картки Монобанку та Приватбанку; iPhone 11 та смартфон Redmi Note 8 Pro. Суд постановив знищити усі «небезпечні» вилучені секс-іграшки, але зберігати диск з нюдсами. Картки й телефони – повернути власнику.

Ось цікаво, а дівчат та хлопців з руху «Теронліфанс», які зібрали вже понад 11 млн гривень для ЗСУ теж будуть судити?

Позиція редакції «Межі» – це якесь Середньовіччя. Порнографія та проституція мають бути декриміналізовані та виведені з тіні.