Twitter показав функцію для створення великих текстів, про яку довго ходили чутки. У компанії підтвердили, що починають тестувати «Нотатки», які дозволять публікувати дописи без ліміту по знаках. 

Загалом «Нотатки» – це дописи в блозі, які не мають типових обмежень твітів. До них можна буде додавати фото, відео та інші твіти. Довгі тексти з’являтимуться у профілях авторів, ними можна буде ділитися. 

«Нотатки» можуть змінити спосіб взаємодії авторів зі своїми підписниками. Наприклад, дати їм альтернативу довгим тредам і можливість публікувати великі тексти у себе, замість того, щоб розміщувати деінде і поширювати потім у Твіттері. 

«З перших днів роботи компанії автори залежали від Twitter у тому, щоб поширювати свою роботу, бути поміченими, бути прочитаними і створювати бесіди – у всьому, крім письма. Мета «Нотаток» – заповнити цей пропуск і допомогти авторам здобути успіх, якого вони бажають», – говорить редакційний директор Twitter Ремберт Браун.  

Зараз нова функція доступна для невеликої групи авторів з Канади, Гани, Великобританії та США. Компанія заявляє, що розширятиме тестову групу, оскільки збирає відгуки.