Лише уявіть собі: сіті-кар Opel Corsa випускається вже 40 років – вперше світ побачив автомобіль Opel Corsa у 1982 році. З тієї пори й до сьогодні, модель Opel Corsa здобула немало перемог: реалізовано понад 10 млн автомобілів, це один з бестселерів для свого класу та свого бренду, нинішня генерація моделі отримала електричну версію – про що нам нагадують фірмові фото.

А щоб нагадати про ювілей взагалі, «німці» підготували спеціальну версію автомобіля – з такою ж довгою назвою, як і саме життя цієї моделі: Opel Corsa 40 Years Limited Edition. Зміни не кардинальні, однак помітні. Всі автомобілі обмеженої серії будуть пофарбовані у яскраво-червоний колір Rekord Red та отримають контрастне чорне оздоблення: дах загалом, планки на решітці радіатора, 17-дюймові колісні диски тощо.

В салоні теж є приємні «дрібниці»: наприклад, оздоблення сидінь з тканини в характерну червоно-сіру клітинку. Або табличка з порядковим номером автомобіля лімітованої серії – адже загалом буде випущено рівно 1982 екземпляри Opel Corsa 40 Years Limited Edition: як раз за історичним дебютним роком.

Плюс, звісно, максимальна комплектація та всі можливі опції для Opel Corsa. Адже ювіляр має бути «на коні»!