Дивитися відео на «розумному» годиннику, звісно, не першочергова задача і навряд є багато людей, які про щось потрібне мріяли. Але завжди є простір для незвичних запитів користувачів. І от один з таких реалізовано.

Завдяки стороннім розробникам, для годинників Apple Watch тепер є варіант перегляду YouTube. І для цього не знадобиться смартфон, додаток WatchTube може працювати на годиннику самостійно.

Тут є звичайна стрічка з рекомендаціями сервісу, пошук, бібліотека користувача та декілька налаштувань. Для пошуку можна використовувати як клавіатуру, так і голосові команди. Усі алгоритми сервісу тут також працюватимуть. Звук можна відтворювати як на вбудованому динаміку Apple Watch, так і отримати його у підключених навушниках.

Погана новина полягає у тому, що у застосунку немає підтримки акаунтів користувачів. Тобто зайти у свій Google-акаунт тут можливості немає, а всі підписки, плейлісти, історія перегляду тощо зберігаються виключно на годиннику. На жаль.

Але щоб підхопити перегляд відео з годинника та за можливості перейти на смартфон або планшет, розробник додав генерування QR-коду, який стане посиланням на відео для інших ґаджетів.

Спробувати WatchTube можна за цим посиланням.