Автомобіль Hyundai Venue – це один з найбільш компактних та доступних кросоверів у лінійці компанії: приблизно 4-метрова довжина, передній привод, невеличкі мотори. Проте все компенсує приваблива ціна та вигляд у стилі SUV.

Тож автомобіль легко знаходить нових покупців у різних країнах. Наприклад – в Індії, яка стала одним з ключових ринків для моделі. Ще й завдяки місцевому заводу. То ж не дивно, що оновлення моделі Hyundai Venue почалось саме з Індії.

Що нового? Перш за все – зовнішній вигляд. Віднині решітка радіатора стала більше, а її чорні глянцеві кутки поєднали денні ходові вогні. Також змінився і передній бампер, що віднині виконано у більш горизонтальних формах. Зазвичай, тут зміни й закінчуються. Але у випадку автомобіля Hyundai Venue, цей компактний кросовер отримав також помітні зміни й задньої частини: нові ліхтарі та червона лінія, що їх поєднує.

Крім того, оновився й салон. Перш за все, варто зазначити нове кермо у стилі «старших» моделей Hyundai – воно наче додає солідності. Крім того, з’явилась нова мультимедійна система та цифрова панель приладів – досить проста, але краще ніж нічого.

Недорогий кросовер Hyundai Venue: оновлення для Індії, а далі – для всього світу?

Ось що не змінилось взагалі, то це технічна частина: бензинові 1- або 1,2-літрові двигуни, альтернатива у вигляді 1,5-літрового турбодизеля, «механіка» або «робот», лише передній привод. На жаль, але статус компактного та недорого автомобіля навряд чи передбачає можливість кардинального покращення конструкції.

Проте з урахуванням вартості від $10 тис. (а саме стільки має коштувати оновлений Hyundai Venue в Індії), можна не сумніватись у підтримці успішних продажів автомобіля й надалі. Тим більш, що після Індії оновлений кросовер Hyundai Venue буде запропонований і на інших ринках збуту.