Як би нам цього не хотілося, але схоже оновлення мапи України для Microsoft Flight Simulator ми будемо чекати ще довго. Натомість Microsoft та Asobo «викотили» вже друге оновлення для США.

Перше оновлення мапи США для Microsoft Flight Simulator вийшло ще в World Update II: USA у листопаді 2020 р. і ось ще одне.

З найпомітніших змін: оновлена мапа висот та супутникові знімки території США; 12 фотограмметричних міст (Олбані, Арлінгтон, Бойсе, Чарльстон, Дісней – Кіссіммі – Уіндермір, Юджин, Кей Ларго, Лансінг, Лінчбург, Олімпія, Сан-Дієго та Сіетл); 4 нові створені вручну аеродроми та 100 POI; ще 3 нові маршрути польотів по точках, 3 оглядові польоти та 3 складні посадки. Взагалі-то, після усіх оновлень контенту в MSFS навіть забагато.

До речі, разом з World Update X вийшов і новий літак в серії Local Legends. Ним став Beechcraft Model 182. Ви тільки подивитесь на цю красу. А ось Ан-2, на жаль, все нема.

Щодо України. Останнім часом на тому ж Flightsim.to з’явилось трохи більше українського контенту. Навіть з десяток малих аеропортів нашої країни. А ще, наприклад, ліврея Ukrainian Falcon для Aero L-39 Albatros. А тим часом ваш автор вже майже закінчує віртуальний тур по обласних центрах України, включаючи фронтову зону та тимчасово окуповані території. В MSFS наслідків війни не видно, і Україна неймовірно красива з повітря. Приєднуйтесь!