Хоч симулятор водія літаючого таксі Cloudpunk від Ion Lands і не потрапив чомусь у перелік кіберпанківських ігор кращих за Cyberpunk 2077, на думку деяких редакторів «Межі» за атмосферою це взагалі-то найкіберпанківська з усіх кіберпанківських ігор. І ось автори Cloudpunk презентують нову гру – Nivalis, події якої розгортаються у тому самому місті Ніваліс, а графіка наслідує Cloudpunk. І це дуже круто.

У Nivalis вам не доведеться водити нелегальне таксі, замість цього ви побудуєте власний бізнес, починаючи зі скромного вуличного стенда з лапшею. Що вийде в підсумку, залежить від вас – ресторан, бар, нічний клуб тощо.

Але бізнесом та рестораном все не обмежиться. Nivalis – це симулятор життя в кіберпанку, тому ви можете заводити знайомства, досліджувати місто, облаштовувати власну оселю, готувати власні страви та навіть вирощувати власні інгредієнти.

Як і Cloudpunk, нова гра від Ion Lands використовує трохи зпрощену графіку, яка виглядає майже як воксельна, хоча не є нею. Але завдяки освітленню та дизайну виглядає гра дійсно чудово.

Дати релізу у гри ще нема, але відомо, що Nivalis вийде на ПК у Steam та Epic Games Store, тож, додаємо у закладки.