Компанія Bentley представила седан Flying Spur S, чим завершила формування власної S-лінійки автомобілів. Якщо казати загалом, то це версії з акцентом на розкіш та спорт: гарні колісні диски, пізнавані акценти ззовні, оригінальне оздоблення всередині. Та основа у вигляді певної моделі з 4-літровим двигуном V8 – це правила працювало для Bentley Bentayga, Bentley Continental GT та GTC.

Це ж правило працює і для нового седану Bentley Flying Spur S: чорне глянсове оздоблення ззовні, 21- або 22-дюймові колеса, червоні гальма, тоновані фари та ліхтарі, S-лого на кузові, 8-циліндровий двигун на 550 «коней». Проте є важлива відмінність: седан Bentley Flying Spur S також пропонується і з гібридним силовим агрегатом – вперше у нинішній S-лінійці автомобілів Bentley.

Мова йде про гібрид з можливістю підзарядки, що побудований на основі бензинового 2,9-літрового «турбо»-V6. Такий гібрид майже не поступається у потужності 8-цилідровому родичу: 544 к.с. та 750 Нм як гарантія прискорення до «сотні» за 4,1 секунди. При цьому гібридний варіант Bentley Flying Spur S здатен подолати у виключно електричному режимі відстань до 41 км – напевно, це дуже важливо для власника Bentley під час нинішньої паливної кризи…

До речі, жалітись долі можна в розкішному салоні, що отримав оздоблення «Dinamica» з високоякісної шкіри, червоне прострочування на сидіннях, а також незмінні S-логотипи. Зауважте, що декор виконаний з карбонових панелей. Плюс вже традиційні для Bentley численні елементи з хромованим оздобленням.

Серед інших цікавих особливостей автомобіля варто зазначити систему компенсації кренів, що спрацьовує за 0,3 секунди, та повно-кероване шасі – з можливістю повороту задніх коліс у протифазі або в одному напрямку з передніми. То ж загалом у випадку Bentley Flying Spur S ми отримали цікаве поєднання класичного люксу та новітніх технологій.