Netflix офіційно продовжить серіал «Гра в кальмара» на другий сезон. Згідно з повідомленням директора шоу Хван Дон Хьока, у другому сезоні глядачі знову побачать головного героя Сон Гі Хуна та загадкового Фронтмена. Також може повернутися чоловік у костюмі та з’явиться хлопець ляльки з першого випробування. 

Компанія також випустила тизер нового сезону, який вийде до кінця 2023 або 2024 року. Раніше Хван Дон Хьок говорив, що планує другий сезон, а у Netflix повідомляли, що «всесвіт серіалу «Гра в кальмара» тільки починається». 

«Знадобилося 12 років, щоб минулоріч оживити перший сезон «Гри в кальмара». Однак знадобилось 12 днів, щоб «Гра в кальмара» стала найпопулярнішим серіалом Netflix в історії. Дякуємо, що дивитесь і любите наше шоу. Приєднуйтесь до нас знову для цілком нового раунду», – говорить директор серіалу у зверненні, яке також опублікував Netflix. 

Netflix продовжує активно вкладатися у створення нових фільмів, серіалів та шоу, і не планує їх скорочувати, хоча уперше за багато років компанія переживає падіння кількості підписників.