У новині про вартість прокачування персонажа у Diablo Immortal ми згадували, що користувацький рейтинг гри на Metacritic майже впритул наблизився до попереднього провального проєкту Blizzard — Warcraft III: Reforged, оцінка якого була найнижчою серед усіх ігор компанії. Ключове слово — “була”.

За лічені дні рейтинг Diablo Immortal впав ще нижче за Warcraft III: Reforged — наразі за версії гри для iOS та ПК проголосували майже 3500 гравців, підсумкова оцінка в них однакова і становить лише 0,5/10. Warcraft III: Reforged “веде у рахунку” — його оцінюють у 0,6/10.

Останнім часом у Blizzard якась смуга невдачі — оригінальних ігор компанія не випускала вже давно, заповнюючи “порожнечу” ремастерами хитів минулих років, що мають зайняти гравців в очікуванні Diablo IV та Overwatch 2. Проте ремастери публіці явно не до вподоби — крім Warcraft III: Reforged, такий самий катастрофічний рейтинг 0,6/10 отримало перевидання доповнення World of Warcraft: The Burning Crusade, що вийшло минулого року. І лише Diablo II: Resurrected має користувацький рейтинг вище одиниці — “цілих” 3/10. “Хуртовина” вже не та?