DevFest for Ukraine – це благодійна технічна конференція, яка протягом двох днів планує об’єднати 20 провідних спікерів індустрії під час прямої трансляції з Лондона та Львова. Вони будуть обговорювати ключові теми майбутнього технологій, зокрема тенденції у вебтехнологіях Android, та штучному інтелекті.

Конференція пройде онлайн 14 та 15 червня. Серед сесій — 20 доповідей на теми Web, Android, та AI від технічних спікерів, серед яких Чет Хаазе (Chet Haase) — автор книги “Androids. The team that built the Android”, Уна Кравець (Una Kravets), Staff Developer Relations Engineer в команді Google Chrome, та Тобі Уолш (Toby Walsh) — професор зі штучного інтелекту в Сіднеї.

Квиток на конференцію можна отримати, зробивши пожертвування на сайті. Незалежно від суми пожертви, учасник отримає повний доступ до лайв-стріму та записів сесій. Також учасники зможуть поспілкуватись з понад 1000 колег-розробників з усього світу, а найголовніше — підтримати важливу справу: допомогти Україні та українцям протистояти в боротьбі з російським агресором.

Усі зібрані кошти буде направлено в три українські волонтерські організації: «Повернись живим», «Nova Ukraine» та «Голоси дітей».

Долучитися до збору коштів, отримати доступ до лайв-стріму та записів сесій можна на сайті devfest.gdg.org.ua.