Мало кому подобається зовнішній вигляд сучасних телевізорів, особливо у вимкненому стані — це просто чорний прямокутник на маленьких ніжках. Тому деякі виробники останнім часом створюють телевізори з оригінальним дизайном (т.з. lifestyle TV), що зможуть органічно вписатися в сучасний інтер’єр — наприклад, у Samsung є одразу кілька таких серій. Цього року з двома незвичними на вигляд моделями до неї приєдналася й LG. Ще на CES 2022 компанія показала Objet (зараз вона змінила назву на Easel) — плаский телевізор, що можна просто притулити до стіни.

LG представила нову модель дизайнерського ТВ — Posé

Зараз же стало відомо про ще одну дизайнерську модель — Posé (LX1). На відміну від Easel, в неї є досить великі ніжки, на яких вона стоїть на підлозі (так само як Samsung The Serif). Але завдяки OLED-панелі корпус телевізора настільки тонкий, що компанія зробила його у вигляді… складеного удвічі “аркуша”, причому це створює своєрідну “кишеню” позаду екрана, в якій, згідно з офіційними зображеннями Posé, можна тримати журнали або вінілові платівки.

Коли телевізор не використовується, його можна перевести у режим Gallery, і тоді він демонструватиме твори мистецтва або фотографії власника, перетворюючись таким чином на цифрову “фоторамку”. LG Posé з’явиться “вживу” у Salone dei Tessuti під час тижня дизайну в Мілані (Milan Design Week) 7-12 червня. У продаж надійдуть моделі з діагоналями 42, 48 та 55 дюймів, але коли саме це відбудеться (і скільки вони коштуватимуть), поки не повідомляється.