Масове виробництво PlayStation VR2 почнеться вже у другому півріччі 2022. Так стверджує Мін-Чі Куо, аналітик з TF International Securities. Він відомий своїми прогнозами щодо нових продуктів та дій Apple на рік уперед, які йому дозволяють робити джерела з ланцюгів постачання. Однак лише Apple він не обмежується. Наприклад, у квітні цього року Куо описав роздільну здатність та інші деталі для майбутньої гарнітури Meta – Project Cambria.

30 травня аналітик опублікував твіт, у якому стверджує, що збірка та постачання компонентів для PlayStation VR2 масово почнеться у другій половині 2022 року. Постачальники відвантажать близько 1,5 мільйона одиниць до кінця року. Куо припускає, що Sony запустить новинку в першому кварталі 2023 року, якщо буде готова достатня кількість ігор для PSVR 2. 

На нещодавньому брифінгу для інвесторів Sony розповіла, що нова гарнітура запуститься з «20+ офіційних та сторонніх назв». Короткий огляд принаймні деяких із цих ігор покажуть на презентації State Of Play вже на цьому тижні. Нагадаємо, компанія офіційно анонсувала нову гарнітуру віртуальної реальності під час CES 2022.

Куо – не перший аналітик, який припускає, що PSVR 2 не запуститься цього року. Минулого місяця Росс Янг, гендиректор Display Supply Chain Consultants також повідомив у Твіттері, що VR-продукти Sony та Apple затримаються до 2023 року. До кінця цього року  новинки вироблять у надто малому обсязі, тож серйозний запуск компаніям доведеться відкласти.