Ми вже бачили доволі багато невеличких інді-ігор про російсько-українську війну від вітчизняних розробників. Але трапляються й проєкти від іноземців. Ось, наприклад, як гра Slava Ukraini!, автор якої швед.

Slava Ukraini! – це досить простенький, скажімо відверто, візуально застарілий проєкт на рушії Unity. Досить несподівано це action/стратегія. В залежності від пересування російських військ і спротиву українців ви можете брати участь в невеличких боях, засідках, атаках та таке інше. Ну як атаках… Ваш герой тут не може рухатися, тому це скоріше віртуальний тир, в якому ви повинні знищувати російські танки, гелікоптери, арту і навіть крейсер «Москва».

У грі є гімн України на початку, прапор України під час брифінгу та дебрифінгу та навіть з’явилася українська мова, хоча на сторінці Steam вона не вказана.

Slava Ukraini! цілком безплатна, а на сторінці проєкта автор закликає усіх охочих перераховувати кошти на користь України.

Гру розробляє самотужки одна людина, більш того, автор обіцяє підтримувати гру та додавати нові типи бойових зіткнень до тих пір, поки триває війна в Україні.