Мильна опера з анонсом чергового Call of Duty продовжується — цього разу Activision Blizzard оприлюднила дату релізу нової частини. Яка, нагадаємо, стане сиквелом Call of Duty: Modern Warfare 2019 року. Яка, своєю чергою, була ребутом підсерії Modern Warfare, що стартувала ще у 2007 р.

Тож тепер стало відомо, що Call of Duty: Modern Warfare II вийде восени, 28 жовтня — що вже стало традицією для цієї серії (попередні частини зазвичай виходили у другій половині жовтня — першій половині листопада).

Також видавець представив нове відео, в якому… показав артворк гри. В ньому немає актуального геймплею, лише зображення персонажів, які з’являться у новій частині – зокрема, це вже добре відомі нам капітан Прайс та Саймон “Привид” Райлі.

Геймплей та інші подробиці Activision Blizzard планує розкрити трохи згодом — можливо, вже на початку червня. У відео можна побачити напис на контейнері J-8-22, що можна трактувати як 8 червня 2022, тобто якраз напередодні головних анонсів на презентаціях Summer Game Fest (9 червня), та шоу Xbox і Bethesda (12 червня).