Всім привіт, 25 листопада 2021 року ми запустили Mezha.Media, з чого виходить, що сьогодні проєкту виповнюється рівно 6 місяців. Вітаю всіх з цією віхою та хочу подякувати вам, наші дорогі читачі, за підтримку та допомогу, які дозволяють нам потрохи рухатися далі. Проєкт не міг би існувати без нашої дружньої спільноти, і ми раді, що вона продовжує зростати.

За ці 6 місяців проєкт пережив як хороші, так і дуже погані часи, проте ми не втрачаємо надію на краще. Після падіння у березні, коли ми не могли повноцінно наповнювати сайт, квітень став рекордним за відвідуваністю з майже 453 тис. унікальних користувачів, 824 тис. сеансів та 1,1 млн переглянутих сторінок. Загалом за пів року аудиторія сайту склала 2,8 млн користувачів, які переглянули майже 5 млн сторінок. Дуже сподіваємося, що в нас з’явиться більше можливостей радувати вас цікавими матеріалами.

У квітні ми запустили англійську версію Mezha.Media, яка дозволила нам доносити інформацію про Україну до англомовної аудиторії. У перший місяць роботи відвідуваність англійської версії склала майже 6% від загальної аудиторії сайту, цього місяця вона виросте до 10%.

Більшість читачів продовжує заходити на «Межу» з України, на другому місці Польща, на третьому Сполучені Штати й далі йдуть європейські країни.

Пів року з Mezha.Media

Раніше більшість читачів заходила на сайт з Києва, проте після початку повномасштабного вторгнення русні та бойових дій навколо столиці наші читачі почали переїжджати у Львів, який тепер займає перше місце, а також в інші міста на заході України.

Пів року з Mezha.Media

Єдина стабільність в цьому житті, це, схоже, браузер Chrome, який з великим відривом залишається найпопулярнішим на сайті. Можна тільки побажати, щоб наше життя після перемоги було таким же стабільним, як ринкова доля Chrome.

Пів року з Mezha.Media

Що ж, це були нелегкі пів року, проте віримо в перемогу, працюємо і ще раз дякуємо всім вам за підтримку! Слава Україні!

P.S. Користуючись нагодою зазначу, що ми запустили нову сторінку для донатів, тепер їх можна перераховувати через Liqpay, тому якщо ви вважаєте нашу роботу потрібною чи корисною, то будемо дуже вдячні за допомогу.