У другому сезоні брати та сестри Гарґрівси заледве рятують світ від майбутнього, в якому мав настати апокаліпсис. І хоча вони повертаються у свій час впевненими, що все зробили правильно – трейлер третього сезону розповідає, наскільки вони помилялися. 

Невідомо, де що саме пішло не так під час порятунку світу. Однак це призвело до того, що хід часу розділився і Гарґрівси потрапляють в альтернативну, незнайому реальність, де Академія Амбрелла ніколи не була заснована їхнім батьком. 

Лютер, Дієго, Еллісон, Клаус, Номер 5 і Ваня/Віктор шоковані тим, що замість Академії Амбрелла свого дитинства вони знаходять Академію Спарроу – а їхній брат Бен знаходиться серед її вихованців.  Так само як і їх Бен, він може випускати жахливі руйнівні щупальця зі свого тіла. Проте він вирішує не довіряти амбреллівцям, як і інші жителі Академії Спарроу. 

Трейлер не розкриває багато інформації про сюжет наступного сезону. Натомість він демонструє багато здібностей вихованців Спарроу, як-от чарівниці з птахами Фей і Альфонсо – надпотужного чоловіка з розплавленим обличчям. 

У трейлері також видно, як Ваня знаходить спільну мову з Віктором та вчиться краще контролювати свою руйнівну силу. Очевидно, найцікавішим у новому сезоні буде навіть не протистояння вихованців Амбрелла і Спарроу, а їхні спроби знайти спільну мову і, можливо, навчитися одне в одного.

Третій сезон виходить на Netflix 22 червня – тож усі відповіді на питання, які залишає трейлер, скоро будуть відомі.