Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський анонсував дату початку продажу чергових українських марок. У зв’язку з ажіотажним попитом на марку «Русскій воєнний корабль, іді …!» Укрпошти вирішила видати додаткову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», яка надійде у продаж вже 23 травня 2022 р.

Як пише Ігор Смілянський у Телеграмі «23 травня ми святкуємо День морської піхоти України. Так співпало, що на цей день припадає 40 днів з моменту «трагічної» загибелі російського крейсера «москва» – тож подвійне свято. Тому саме 23 травня Укрпошта випустить марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» і почне її продаж. Не треба одразу займати черги, час продажу та всі деталі ми оголосимо завчасно на наших сторінках та на моєму фейсбуці та ТГ каналі ввечері 22 травня.»

Марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» надійдуть у продаж 23 травня 2022 р.

Нова марка вийде більшим накладом, ніж попередня – 5 млн примірників, в 5 разів більше ніж перша та знову у двох номіналах:
«Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» F для відправлень по Україні;
«Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W для міжнародних відправлень.

Зверніть увагу, що цього разу на малому листі лише 3 марки, 3 додаткових зображення не мають номіналу і не є марками.

Марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» надійдуть у продаж 23 травня 2022 р.

Ігор Смілянський запевняє, що цього разу марки будуть продаватися у більш ніж 1500 відділеннях Укрпошти, включно з райцентрами. Саме у відділення спрямують 1 мільйон марок у перший тиждень продажу. Наступного тижня ще 1 мільйон. Ліміт покупок – 2 листи по 3 марки одному покупцю у будь-якій варіації – будь-якого номіналу 1+1 або 2 одного.

1,5 мільйона марок буде продаватися на 5 інтернет-майданчиках, зокрема міжнародних, тож цього разу всі разом вони не ляжуть (але це не точно). Ліміт – той же самий – 2 блоки на замовлення. На більшості онлайн-майданчиків буде реалізована можливість благодійних донатів на підтримку армії й тих, хто постраждав від воєнних дій.