Обмежена кількість користувачів у США може переглядати нові фільми та ТВ-шоу Netflix до публічного релізу. Після цього вони надають компанії відгуки про контент. 

Підписники, які беруть участь у панелі відгуків, дивляться «кілька майбутніх фільмів та серіалів протягом близько шести місяців». Після того, як вони закінчують перегляд, вони мають пройти опитування. Згодом компанія враховує відгуки для потенційних змін перед дебютом фільму або шоу. 

Netflix і раніше тестував багато функцій програмного забезпечення перед ширшими релізами. Наприклад, «Play Something» або «Топ 10». Тому не дивно, що компанія вирішила також тестувати контент за допомогою невеликих груп користувачів. Дорелізні перегляди вже працюють з травня 2021. 

Відгуки можуть допомогти Netflix визначити потенційні хіти, коли компанія намагається виправити ситуацію з відтоком користувачів, який зафіксували в останньому звіті вперше за 10 років. Компанія також збирається запустити план із підтримкою реклами та припиняє спільне використання паролів.