Українська ігрова студія Frogwares з гордістю повідомляє про отримання гранту Epic MegaGrants від Epic Games.

MegaGrants від Epic Games – це фінансові гранти, які надаються творчим, визначним та інноваційним проєктам, створеним на Unreal Engine та навколо нього, а також проєктам, які покращують екосистему тривимірної графіки з відкритим кодом.

Студія Frogwares, офіс якої розташований у Києві, відома гравцям завдяки серії ігор про Шерлока Голмса, остання з яких, Sherlock Holmes: Chapter One, вийшла наприкінці 2021 р.

Frogwares не розголошує суму гранту, але підкреслює, що спрямує ці гроші на підтримку співробітників, які були змушені евакуюватися в інші регіони України та закордон. Крім того, частина грошей піде на придбання обладнання для розробки ігор, перенесення інфраструктури даних та таке інше.

«Epic MegaGrant буде використано, щоб пом’якшити фінансовий удар від війни та залишатися на ногах, і ми хочемо подякувати Epic Games за підтримку в цей важкий час.» – йдеться в заяві студії Frogwares, – «Ми також хочемо подякувати нашій спільноті за теплі слова підтримки. Ми сподіваємося на безпечне та мирне майбутнє і з нетерпінням чекаємо, щоб невдовзі поділитися з вами новинами про наші нові захоплюючі проєкти.»

Що ж, ми теж бажаємо Frogwares подолати труднощі та з зацікавленістю чекаємо анонсів нових ігор студії.