Second Stage Theatre на Бродвеї встановлює систему інфрачервоних камер, спрямованих на глядачів під контролем охорони. Таким чином у театрі перевірятимуть, чи не намагається хтось потайки записати оголені сцени на відео, пише The Verge

Нова система може наводитись, змінювати нахил та наближати зображення, щоб сфокусуватися на певній особі й переконатися, що вона не робить чогось поганого. Заходів довелось ужити після того, як хтось опублікував відео з телефону, на якому актори Джессі Л. Вільямс та Майкл Оберхольцер зняті під час оголеної сцени. 

У театрі вже є система, яка має запобігати таким випадкам. Тут використовують пакети Yondr із магнітним замком – у них замикають телефони відвідувачів, коли ті перебувають у залі. Невідомо, чи хтось зміг відкрити пакет, чи потайки проніс гаджет всередину. 

У інтернеті є безліч відео, які демонструють відкриття Yondr без патентованого магніту, що має відмикати та замикати їх. З огляду на те, що цього разу система не спрацювала, театр вирішив додатково убезпечити акторів. 

«Записування оголеним будь-кого, хто не дав на це згоди, повністю заборонене і може мати суворі юридичні наслідки. Розміщення цього в інтернеті – грубе та неприйнятне порушення довіри між актором і глядачами», – йдеться у заяві театру у Твіттері.