Electronic Arts анонсувала нову мобільну гру в жанрі RPG, яка заснована на трилогії Дж. Толкіна “Володар перснів”. Безпосередньо за створення The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth відповідає студія EA Capital Games. Гра буде безплатною для користувачів, однак будуть передбачені внутрішньоігрові покупки.

В “Героях Середзем’я” ви зустрінете знайомих персонажів із “Володаря перснів” і “Гобіта”. EA зазначає, що гравці переживуть “знакові події зі світу Толкіна та підуть на боротьбу з великим злом Середзем’я”. Обіцяють “захопливе оповідання”, систему збирання та покрокові бої.

“Ми неймовірно раді співпрацювати з The Saul Zaentz Company та Middle-earth Enterprises над наступним поколінням мобільних рольових ігор”, – сказав віцепрезидент EA з мобільних RPG Малачі Бойл. “Команда переповнена шанувальниками “Володаря перснів” і “Гобіта”, кожен день вони об’єднують свою величезну пристрасть і таланти, щоб подарувати гравцям автентичний досвід. Поєднання високоякісної графіки, кінематографічної анімації та стилізованого мистецтва занурить гравців у Середзем’я, де вони зустрінуться зі своїми улюбленими героями.”

Це буде перша гра у всесвіті “Володаря перснів” для EA після The Lord of the Rings: Conquest 2009 року. Компанія планує розпочати обмежені регіональні бета-тестування влітку. До слова, 2022 рік має бути насиченим для фанатів LOTR. Пізніше цього року очікується реліз The Lord of the Rings: Gollum від Daedalic, а також серіалу The Lord of the Rings: The Rings of Power від Amazon (прем’єра відбудеться 2 вересня).