Новий поштовий клієнт Microsoft One Outlook для Windows, над яким компанія працює протягом певного часу, схоже, майже готовий до релізу. Деякі користувачі вже змогли завантажити нову програму, хоча вона поки функціонує лише для робочих та навчальних облікових записів.

Чутки про те, що майбутні поштові клієнти Microsoft будуть схожі на веб-версію Outlook підтвердилися, One Outlook виглядає майже так само. Програма набагато легша і простіша, ніж попередні версії Outlook для Windows, і більш функціональна, ніж вбудований додаток Mail, який також планується замінити. One Outlook також є веб-програмою, оскільки Microsoft продовжує переміщувати свої служби в інтернет, а не запускати їх виключно як десктопні програми.

«Ми цінуємо хвилювання щодо нашого наступного оновлення і будемо мати чим поділитися в найближчі тижні», — сказав Скотт Стайлз, віцепрезидент з управління продуктами Outlook, у заяві The Verge. «Версія, доступна для завантаження, є ранньою непідтримуваною тестовою версією Outlook для Windows, і в ній відсутні деякі функції та покращення, які будуть доступні для наших бета-тестерів. Ми радимо нашим клієнтам дочекатися виходу бета-версії».

Схоже, що Microsoft офіційно оголосить про One Outlook на конференції розробників Build в кінці цього місяця. Проте новий поштовий клієнт досі можна завантажити з серверів Microsoft за цим посиланням. Якщо ви маєте робочий або навчальний обліковий запис в Outlook, то можете спробувати.