Electronic Arts анонсувала появу кросплатформного режиму в симуляторі FIFA 22. Компанія не уточнює коли саме запрацює нова функціональність, лише зазначає, що тестування розпочнеться “у найближчому майбутньому”.

Помірятися силами між собою зможуть власники PlayStation 5, Xbox Series X/S та Stadia-версії FIFA 22. На час тестування для кросплатформної гри будуть доступні тільки режими Онлайн сезони (Online Seasons) і Онлайн товариські матчі (Online Friendlies).

EA найближчого часу почне тестувати кросплатформний режим у FIFA 22

Гравці зможуть дізнатися про доступність кросплатформного режиму завдяки віджету, який з’явиться в головному меню. Натиснувши відповідну кнопку можна буде ввімкнути або вимкнути режим. Також за допомогою віджета можна буде відшукати ваших друзів і додати їх до списку друзів усередині гри.

EA найближчого часу почне тестувати кросплатформний режим у FIFA 22

Найбільше від нововведення мають виграти користувачі сервісу Google Stadia, адже там кількість гравців значно менша, ніж серед власників PlayStation та Xbox. До слова, тестування кросплатформного режиму в FIFA 22 підтверджує чутки, що дана функціональність буде включена в FIFA 23. Реліз наступної версії симулятора традиційно очікується восени.

Також нагадуємо, що FIFA 22 є безплатною для користувачів PlayStation Plus у травні.