У багатьох іграх між рівнями треба впорядкувати рюкзак героя, щоб умістити до нього якомога більше зброї, ліків, їжі та іншого спорядження. Save Room-Organization Puzzle – гра-тетріс, яка містить лише цей етап. 

Імовірно, найвідомішим прикладом «інвентарного тетрісу» є Resident Evil 4. Однак багато ігор містять рюкзак у форматі сітки – від Deus Ex до DayZ. Save Room має 40 рівнів, щоб попрактикуватися в організації спорядження. Все починається з простих головоломок – розмістити рушницю, пістолет і кілька коробок із патронами. Однак далі речей стає більше, а сітка змінює форму. 

Як і у Tetris, у Save Room можна обертати речі. Однак тут їх можна ще й комбінувати для кращої оптимізації. Наприклад, патрони із двох коробок можна скласти в одну, а також зарядити ними зброю, щоб якомога менше зберігати окремо. 

Також слід стежити за здоров’ям персонажа – часом воно потребує відновлення, що дає шанс використати ліки та звільнити місце. Всередині головоломок є дрібніші завдання – наприклад, змішати порох із різних флаконів, щоб отримати певні боєприпаси, або змішати трави та створити ліки. 

На цьому творчість не вичерпується. Деякі предмети можна використати у певній послідовності, щоб їх позбутися. Як-от з’їсти тухлу рибу заради того, щоб випити після неї ліки зі склянки та звільнити два місця заразом. 

Досвідчений гравець пройде усі рівні Save Room за кілька годин. Зараз в Steam на неї діє знижка, гра коштує 32 гривні.