У кінці 2000 року Ноа Грей створив Greymatter – безплатне програмне забезпечення для ведення блогів із відкритим кодом. 

Це «оригінальна, первісна платформу для блогінгу. Блоги виглядають так, як вони виглядають, оскільки Ноа Грей зробив це першим», – пише про неї Віл Вітон у своїй книзі «Still Just A Geek».

Три дні тому Ноа Грей створив кампанію на GoFundMe із назвою «Я втрачаю свій дім за чотири дні».  

«Мені дуже соромно і страшно, що доводиться це робити, але в мене немає вибору. Ми з сестрою втрачаємо будинок. Його конфіскують наступного четверга (3 травня), якщо ми не зможемо заплатити $35 000 раніше», – написав він. 

Прохання поширили люди, які пам’ятали внесок Ноа у розвиток блогінгу. Зокрема, технологічний підприємець Аніл Деш, засновник лабораторії Німана в Гарварді Джошуа Бентон та інші. Не обійшлося і без Віла Вітона – багато людей зробили пожертву з хештегом #WilSentMe. 

Таким чином кампанія Ноа Грея на GoFundMe вже зібрала $104 960. Пожертви зробили 2,7 тисячі користувачів. 

Ввечері п’ятниці Ноа записав відео у футболці з написом 127.0.0.1, у якому подякував усім, хто долучився до збору коштів.  

«Це був найбільш шалений, найбільш емоційний день у моєму житті. Боже, дякую вам. Це складно виразити словами. Однак дякую вам дуже. … Я ніколи ще так не почувався – я ніколи раніше не відчував, що інтернет обіймає мене».