Спін-оф пригодницької гри Borderlands цьогоріч обіцяє щось абсолютно нове своїм шанувальникам. Tales from the Borderlands доповниться новою частиною у стилі інтерактивної фантастики.

Про новий проєкт відомо небагато, однак генеральний директор Gearbox Ренді Пітчфолд розповів, чим нова частина відрізнятиметься від попередньої гри. 

«Цього разу ми збираємось уявити повністю нових героїв і повністю нові історії з Borderlands. Зовсім скоро ми оголосимо повністю нову гру у всесвіті Borderlands та представлену у стилі інтерактивної фантастики. Я говорю про цілком нову пригоду Tales from the Borderlands», – сказав він під час виступу на PAX East. 

За словами Пітчфолда, деталі про гру розкриють повністю цього літа – перед тим, як випустити її пізніше цього року. 

Tales from the Borderlands – оригінальна розробка TellTale Games, яка розповідала одну історію у п’яти епізодах. Після закриття TellTale Games у 2018 році, франшизу Borderlands придбали 2K Games. 

Нова гра буде опублікована 2K і розроблена студією Gearbox, яка створила Borderlands. Згідно з Пітчфолдом, насправді Gearbox вже кілька останніх років таємно працював над новою частиною.